+32 3 540 02 24 Herstellingen 24/24 - 7/7 info@gcindustries.be

Herstellingen

Alle herstellingen 24u / 24u - 7 / 7

Industriële herstellingen

GC Industries is gespecialiseerd in het ondersteunen van onderhoudsdiensten van diverse industriële bedrijven. Zowel de grote bedrijven als de eenmanszaak zijn welkom.
Onze sterke troeven zijn voornamelijk stukwerk en specifieke aanpassingen. Dankzij het uitgebreide machinepark en ons vakmanschap worden er naast herstellingsopdrachten tevens regelmatig kleinere series van stukken met een hoge moeilijkheidsgraad gemachineerd.

Bovenal blinken wij uit door onze hoge flexibiliteit en korte responstijden.
Wij staan altijd klaar om u uit de nood te helpen en uw industriële continuïteit te verzekeren.

Dringende industriële herstelling?

Een specialist industrieel onderhoud of specialist industriële herstellingen nodig? Alle herstellingen van mechanische aard, worden door GC Industries, snel en nauwkeurig hersteld.

Dringende laswerken ?

GC Industries is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande laswerken. Onze vakkundige medewerkers kunnen bij onze klanten ter plaatse volledig autonoom komen lassen. Wij stellen onze laswerken ter beschikking tijdens de opbouw van uw project, maar ook voor eventuele herstellingen. Ook in ons eigen atelier lassen we diverse stukwerken.

Voor dringende mechanische herstellingen is GC industries, 24u / 24u – 7 op 7, bereikbaar op het volgende telefoonnummer

+32(0)3 540 02 24